Inspiration, kunskap och odlingsglädje när Tusen Trädgårdar öppnade

av Ville Löfving

I söndags var det åter dags för Tusen Trädgårdar – Sveriges största trädgårdsvisning där privatpersoner över hela landet öppnar sina trädgårdar för nyfikna gäster. Syftet är att lära av varandra, att inspireras och sprida kunskap och känna odlingsglädje.

Det blir allt vanligare med stadsbor som flyttar ut på landet. Lugnet och friheten med grönska, odling och trädgårdsliv började bli populärt redan före pandemin och intresset ser ut att hålla i sig. Man pratar mer och mer om ekologiskt boende och självförsörjning. Många har säkerligen inspirerats av familjen Mandelmann och vill testa att vara självförsörjande om krisen kommer – vilket vi nu vet att den kan göra.

DU MÅSTE LOGGA IN FÖR ATT LÄSA HELA ARTIKELN

Läs även:

Lämna ett svar

%d