Citroner mot censur

av Ville Löfving

Ibland ger jag mig mot bättre vetande in i Facebookdiskussioner. Det går bara inte att låta bli när någon klimatförnekare eller rasist är i farten. Extremt dumt – jag ångrar mig direkt varje gång. Från klimatförnekare får man ofta en halv avhandling till svar och besvarar man inte exakt hela innehållet så är man okunnig, naiv och en idiot i största allmänhet.

Besvarar man nogsamt innehållet är man ändå en idiot i största allmänhet plus att man tillsänds en ny avhandling. Rasister och islamofober och andra som tycker att det är viktigt att skilja på folk och folk skickar sällan avhandlingar. De brukar sällan klara av mer än några elaka bröl så där handlar det mer att om jag måste behärska min impuls att rätta svenskan. Inser att jag är rätt fördomsfull när jag skriver detta men jag tar den pucken – den är sprungen ur djup empiri.

DU MÅSTE LOGGA IN FÖR ATT LÄSA HELA ARTIKELN

Läs även:

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: