Sommarvärme och livemusik på Visholmsfesten

av Katrin Nilsson

Under en av de sista sommardagarna fanns chans att lyssna på livemusik på Visholmen i Strängnäs. Några unga arrangörer bjöd in till en unik festival.

– Det var superkul och jättemycket folk. Visholmen är en fin plats. Vi fick också dit artister som vi gillar och som passar väldigt bra där, säger Charlotte Noreen, en av medlemmarna i arrangörsgruppen Ensemble Event som anordnade festivalen.

Fem band spelade under kvällen.

– Festivalens öppningsband var Periferi och Pseudo från Strängnäs, som spelar hiphop, pop och indierock. Sedan spelade alternativrockbanden Paraply och Elephant Handicap Scandal. Kvällens huvudakt var Den svenska björnstammen.

DU MÅSTE LOGGA IN FÖR ATT LÄSA HELA ARTIKELN

Läs även:

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: