“Ett kulturcentrum behövs i Mariefred”

av Ville Löfving

– Vi har bjudit upp till dans förr och diskuterat frågan med lokalpolitiker utan resultat. Det är dags att ta beslut om kulturcenter i Mariefred nu, säger Linus Fagerström.

Linus Fagerström, Simon Karlsson, Hanna Widinghoff, Maarit Ekholm, Oskar Nilsson och Caroline E Karlsson vill driva frågan om kulturcenter och skapa opinion. Deras vision är att upprätta ett kreativt kulturcenter i Mariefred. Kulturkompetensen i gruppen är stor och samtliga har utbildning, erfarenhet, kunskap och har tidigare bedrivit föreningsliv. Några i gruppen sitter i Biohusets styrelse och de flesta har kontaktnät med andra som också vill bedriva kulturverksamhet i Mariefred. När gruppen träffades senast kände de att tiden är utmätt. Det är dags att något händer.

DU MÅSTE LOGGA IN FÖR ATT LÄSA HELA ARTIKELN

Läs även:

Lämna ett svar

%d