Hög ambitionsnivå i Strängnäs

av Ville Löfving

Svenskt Näringsliv har nyligen sammanställt årets rankinglista över det lokala företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner. Strängnäs har klättrat från plats 49 till plats 25. Nykvarn trillade ner i listan från plats 163 till plats 169.

Sofia Sjöström är sedan 2020 regionchef för Svenskt Näringsliv i Södermanlands län. Hon menar att Strängnäs kommun har höga ambitioner när det gäller viljan att utveckla företagsklimatet.


– Strängnäs har riktigt goda förutsättningar med en kommunledning som vill utveckla företagsklimatet och de har en hög ambitionsnivå, och det märks. De är ute på företag och gör besök, men arrangerar också dialoger mellan kommunen och näringslivet för att få input på hur kommunen kan utvecklas tillsammans med näringslivet.

DU MÅSTE LOGGA IN FÖR ATT LÄSA HELA ARTIKELN

Läs även:

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: