Magasinet Tuna: Ett Airbnb där gammalt möter nytt

av Ville Löfving

Maria Lindblom Larsson och hennes man Owe flyttade från Stockholm till Ytterselö, Stallarholmen för tre år sedan. Gården de köpte har flera byggnader, däribland ett gammalt sädesmagasin som Maria och Owe bestämde sig för att bygga om till ett Airbnb.

– Jag tycker det är väldigt kul att se det lite som en affärsverksamhet istället för att bara hyra ut. Det har gått bra och det är jättekul. Vi har inte haft en enda gäst som inte har sagt “Oj vad fint det är här!”. Jag har haft möjlighet att verkligen inreda det här och jag delar gärna med mig av det. Jag är själv inte en extrovert person men jag tycker om att göra det fint för andra, säger Maria.

DU MÅSTE LOGGA IN FÖR ATT LÄSA HELA ARTIKELN

Läs även:

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: