Kajalkatastrofen är här

av Ville Löfving

Jag har försökt hålla emot dem som säger att vi går mot en systemkollaps men nu går det inte längre. Jag håller med! Framtiden är nattsvart! Jag insåg det när jag häromdagen upptäckte att den kajalpenna jag använt sen 80-talet inte tillverkas längre. Den himmelsblå nyans av just det märket finns inte längre att få tag på. Jag har använt den varje dag sen 80-talet, utan den är jag inte längre jag. Varje morgon när jag sminkar ögonen (jag har ännu en liten kajalstump kvar) är det som att jag ritar dit ett streck av himlen. Nu är det snart slut. Jag vet inte längre vem jag är. Tydligen en som inte hamstrar livsnödvändiga saker i alla fall. Det borde jag ha gjort.

DU MÅSTE LOGGA IN FÖR ATT LÄSA HELA ARTIKELN

Läs även:

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: