Tjejkväll i Strängnäs drog många besökare till Präntaren

av Ville Löfving

När Mitt Strängnäs och handlare i gallerian arrangerade tjejkväll deltog galleri Präntaren med olika event och happenings. De flesta butiker hade rabatterade varor och det bjöds på godis och något att dricka i var och varannan affär. På reklamtavlan rullade kvällens program med modevisning, tävlingar och erbjudanden. Taket i gallerian var prytt med lila paraplyer och utanför lyste marschaller, som kommunen bidragit med, upp torget.

Tjejkvällen gjorde skäl för namnet och de enstaka besökande männen såg ut att vara butiksbiträden eller butiksinnehavare. Visst fanns det några män i folkvimlet men de var få. När MT/Måsen frågade besökarna om eventet välkomnade många initiativet och gillade idén om en happening utöver vardagsrutinerna.

Läs även:

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: