Nykvarn bjuder in till sommarjobbmässa

av Katrin Nilsson
Jobbmässan äger rum den 22 februari på Qulturum Sländan i Nykvarn.

Våren och sommaren känns kanske avlägsen, men redan nu kan man förbereda sig och hitta ett jobb. För att hjälpa de som vill vara ute i god tid och få kontakt med arbetsgivare som har behov av personal över sommaren anordnar Nykvarns kommun en jobbmässa. 


Jobbmässan riktar sig till ungdomar från årskurs nio och vuxna. Alla som vill hitta ett nytt jobb är välkomna. På plats på mässan finns företag från Nykvarn och arrangörerna rekommenderar att man tar med sig CV som man kan lämna till potentiella arbetsgivare.För den som är intresserad av en tillfällig anställning har Nykvarns kommun också en vikarieförmedling. Här kan man få korta eller längre vikariat inom kommunens verksamheter. Kommunen söker personer som har utbildning eller erfarenhet. De vill också att man ska kunna hoppa in på kort varsel. Om man är intresserad kan man anmäla sitt intresse att bli inskriven i vikarieförmedlingen. 

Var: Qulturum Sländan

När: onsdag 22 februari kl. 17–20

Kontakt: Shabo Simonsson: shabo.simonsson@nykvarn.se, 073-8562192

Läs även:

Lämna ett svar