Inbrott och stöld från två verksamheter i Strängnäs

av Malin Rosén
Under tisdagen fick polisen larm om två stölder i Strängnäs.

I tisdags morse fick polisen larm om stölder från två olika verksamheter i Strängnäs. Den ena verksamheten uppges vara en verkstadslokal som ligger i kommundelen Dammen. Enligt uppgifter ska det ha skett ett inbrott i verkstadslokalen och ett antal åkgräsklippare blev stulna. 

Den andra verksamheten ligger vid Kalkstensgatan och vid det misstänkta inbrotten ska gärningspersonen eller gärningspersonerna ha stulit GPS-maskinstyrning från nio fordon som fanns på platsen. 

Båda de misstänkta inbrotten ska ha skett under natten och både åkgräsklipparna och GPS-utrustningen har ett högt värde. Polisen har varit på båda platserna och anmälan om grov stöld har upprättats i de båda fallen.

Läs även:

Lämna ett svar