Rederi Mälarstaden lanserar nya fartyget M/S Kungsörnen

av Mariefreds tidning/Måsen
Till Birka Vikingastaden kommer man kunna åka med Havsörnen från Strängnäs.

Rederi Mälarstaden släpper årets båtturer med fartyg från Strängnäs och Eskilstuna.
– Vi lanserar nya fartyget M/S Kungsörnen till säsongen 2023. En klassisk skärgårdsbåt med tre genuina salonger, varav en rymlig barsalong, säger sälj- och marknadsansvarig Spencer Strandh.  

Spencer Strandh är sälj- och marknadsansvarig på Rederi Mälardalen.

Kungsörnen kommer att köra räk- och matkryssningar med skaldjur som tillval och den utgår från Strängnäs på måndagarna och Sundbyholm på torsdagarna. Enligt Spencer innebär det här ett lyft för dessa avgångsorter. Torshällaborna kommer fortsättningsvis bli erbjudna Mälarpanoramat ombord på M/S Havsörnen på lördagarna och som förut kommer kryssingarna bjuda på musikunderhållning.

– Det är roligt att vi tack vare ett nytt, större fartyg i vår flotta kan erbjuda våra gäster en trevlig upplevelse, säger rederiets VD Niclas Eriksson.

Till Birka Vikingastaden kommer man kunna åka med Havsörnen från Sundbyholm och Strängnäs. Kakslottet Taxinge är också fortsatt en given smakdestination. Strängnäsbor och sundbyholmsbor kommer kunna kryssa till Gripsholms slott i Mariefred på fredagarna. Söndagsutflykten går sjövägen till Drottningholms slott för vidare tur till centrala delarna av huvudstaden (Stockholms stadshus).

Rederi Mälarstaden kommer fortsatt köra ”Travbåten” från Västerås på utvalda datum i samband med större tävlingar på Sundbyholmstravet.

Läs även:

Lämna ett svar