Oscar ställer ut sina bilder av djur och natur 

av Katrin Nilsson

Oscar Knutsson bestämde sig sent i livet för att bli fotograf och hans främsta motiv blev naturen och djuren. Nu ställer han ut sina foton i Stallet på Taxinge slott.  

Efter att ha börjat fotografera mer och mer, för några år sedan, beslutade sig Oscar för att börja jobba som fotograf. Hans passion är djur och natur. Mest känd för de flesta nykvarnsbor är han kanske för att han har tagit bilderna till årets kalender. Motiven kommer från några av Nykvarns många naturområden. Det kan vara områdena kring Taxinge eller Jägarskogen som är ett naturreservat som ligger norr om Yngern.  

Oscar Knutsson ställer ut 24 till 30 juli i Stallet vid Taxinge slott
Öppettiderna är samma som på Slottet 11:00 – 18:00

r Oscar blev intresserad av fotografi började han plåta med telefonen och lade upp det på Instagram, men ganska snart köpte han en ”riktig” kamera och satsade på att bli fotograf. Han gick själv till kommunen och föreslog att han skulle kunna fotografera till deras kalender och de tackade ja. Nu kan man dessutom se hans bilder på utställningen på Stallet vid Taxinge slott.  

Läs även:

Lämna ett svar