Robin Gustafsson blir kanalchef för P4 Sörmland

av Mariefreds tidning/Måsen
Robin Gustafsson blir ny kanalchef för P4 Sörmland den 1 november. Han är i dag dagproducent på kanalen och ersätter Katrin Säfström, som slutar som kanalchef den sista oktober.

Robin Gustafsson blir ny kanalchef för P4 Sörmland. Han är i dag dagproducent på kanalen och ersätter Katrin Säfström, som slutar som kanalchef den sista oktober.

Robin Gustafsson har jobbat på P4 Sörmland i sju år, varav de senaste åren som arbetsledare och del av kanalens ledningsgrupp. I rollen som dagproducent har han ansvarat för att arbetsleda reportrar, programledare, webbredaktörer och nyhetssändare i det aktuella nyhetsflödet. Som kanalchef ser han fram emot att ytterligare få utveckla P4 Sörmland digitalt och som nyhets- och aktualitetskanal, att bygga vidare på kanalens nyhetspuls, snabbhet och starka relation till publiken:

– P4 är en kanal för alla, och vi ska vara lika självklara digitalt som vi länge varit i FM, säger Robin Gustafsson.. En kanal som berättar och förklarar det senaste som hänt, utan att det blir tråkigt och långrandigt. Oavsett vem jag är eller hur jag lyssnar så ska jag vilja lyssna på P4 Sörmland, helt enkelt. Det ska bli otroligt spännande att få ta mig an det här uppdraget, och utveckla P4 Sörmland tillsammans med alla proffsiga kollegor.

Robin Gustafsson tillträder som kanalchef för P4 Sörmland den 1 november och efterträder då Katrin Säfström som går i pension.

– Katrin har varit en fantastisk motor och ambassadör för den viktiga lokaljournalistiken, med både en vilja och förmåga att vara nära sin publik och ständigt aktuell, säger Jakob Sillén, områdeschef för Sveriges Radio Mälardalen. Den traditionen kommer Robin och redaktionen på P4 Sörmland att bygga vidare på och fortsätta att utveckla, digitalt och i FM, för hela vår publik.

Läs även:

Lämna ett svar