Postkodlotteriet har dragit en vinst till Nykvarn

av Mariefreds tidning/Måsen


Det är lottköparna på postnumret 155 34 med postkoden WQ som får dela på en miljon kronor i resepresentkort. Det är totalt 9 vinnare som tillsammans har 14 lotter. Det innebär att varje lott är värd 71 429 kronor.

Mest vinner en man i 60-årsåldern, som med tre lotter vinner 214 287 kronor att resa för.

–  Så roligt att vinsten går till Nykvarn! Ett stort grattis till er, hälsar Postkodlotteriets vinstutdelare Magdalena Forsberg.

Om vinsten
24 vardagar mellan den 6 november och 7 december presenteras en ny vinnande postkod, där lottköparna får dela på en miljon kronor i resepresentkort. Vinnarna får vinstbeskedet via post inom de närmsta veckorna. Vinnarna kan också se sin vinst på postkodlotteriet.se i inloggat läge redan nu. 

Vad är en postkod?
Ett lottnummer i Postkodlotteriet bygger på lottköparens adress. Den första delen av lottnumret är postnumret. Sedan följer två bokstäver som tillsammans med postnumret bildar postkoden (t ex 123 45 AB). En postkod är alltså en mindre del av ett postnummerområde. Lottnumret avslutas med ett personligt nummer.

Läs även:

Lämna ett svar