TV-profilen Patrick Grimlund avled i söndagens trafikolycka utanför Mariefred

av Mariefreds tidning/Måsen
Patrick Grimlund, känd programledare från bland annat Lyxfällan.

Den man i 50-årsåldern som omkom vid en trafikolycka på gamla E20 utanför Mariefred vid lunchtid i söndags är Patrick Grimlund, känd programledare och TV-profil. Grimlunds bil krockade med en lastbil, där två personer i 40-årsåldern befann sig. Deras tillstånd är fortfarande oklart, men Patrick Grimlund skadades så svårt vid olyckan att hans liv inte gick att rädda.

Även om olyckan utreds som vållande till annans död har ingen person ännu delgivits misstanke om brott. Vägen stängdes efter olyckan av i flera timmar och båda bilarna togs i beslag för undersökning. Grimlund ledde tillsammans med Magnus Hedberg det populära TV-programmet Lyxfällan under många år, men hade under de senaste åren lämnat rampljuset. Han bodde utanför Mariefred och lämnar sin fru Sara och fyra barn efter sig. 

Patrick hade under lördagen deltagit i den så kallade Kändismatchen i Mariefred, där Team Samuelsson mötte IFK Mariefred och pengar samlades in till ALS-forskningen. På Instagram uttrycker många vänner sin stora sorg efter Patrick Grimlunds tragiska bortgång. ”Sorgen och förtvivlan är bottenlös” skriver Sara Grimlund. 

Läs även:

Lämna ett svar