Världens drömjobb? Ansök om att bli chefsdrömskapare på LEGO®-koncernen!

av Mariefreds tidning/Måsen

För första gången någonsin öppnar nu LEGO®-koncernen upp möjligheten att söka tjänsten som deras nya chefsdrömskapare. Arbetsuppgifterna består av att uppmärksamma den kreativitet som drömmar medför och att sprida de positiva aspekter som drömmar kan ha för unga människor. Kravet för att söka jobbet? Du måste vara mellan 6-12 år gammal och ha en livlig fantasi. 

För att uppmärksamma LEGO®-koncernens nya filmserie och produktsortiment, LEGO® DREAMZzz™, möjliggör man nu för första gången i historien en unik möjlighet att få jobba som chefsdrömskapare. De utvalda aspiranterna som går vidare med sin ansökan kommer att flygas till LEGOs hemstad i Danmark för att delta i en rad olika workshops som skapats för att visa betydelsen av drömmar för barnens kreativitet och för att inspirera företaget.

Barn mellan 6-12 år uppmuntras att skicka in deras egen drömskapelse – en bild på LEGO som de antingen byggt själva eller en teckning som visar en skapelse eller fordon som de drömmer om att kunna förverkliga i LEGO. Till deras drömskapelse ska även en kort beskrivning medfölja kring vad den heter, vad den kan göra och vad i drömmen som gör dem exalterade.

Rekryteringen för jobbet som chefsdrömskapare öppnar 20 maj och pågår till 10 juni.

Läs även:

Lämna ett svar